Ads Top

Onverwoestbare Panasonic tablet

Nu ook bij Koning & Hartman, de Windows 8 Tablet van Panasonic, de FZ-G1 met 10.1 inch Multitouch scherm. Deze waterdichte tablet heeft een onverwoestbare behuizing van magnesium legering en een zonlicht afleesbare display. Overleeft zelfs een val van 1.20m hoogte.
De lichtgewicht Multi Touch Windows Tablet FZ-G1, met nieuwe generatie outdoor full-HD in zonlicht afleesbare display (800 cd/m2), is bestand tegen een val van 1.20 m hoogte en is stof- en waterdicht volgens de IP65 normering. Het scherm is te bedienen als multitouch scherm met 10 vingers detectie of in combinatie met een stylus pen.
De tablet maakt gebruik van een Intel low-power i5-3437U processor met HD 4000 grafische chip en heeft een behuizing, van sterk magnesium legering, die minder weegt dan 1,1 kg. Deze tablet wordt standaard geleverd met 4GB intern geheugen en is uit te breiden tot 8GB. Een interne 128GB SSD (Solid State Disk) is standaard.
De tablet is geheel naar eigen wens te specificeren met bijvoorbeeld seriële poorten USB, LAN, Micro SD,  en/of GPS, een grotere batterij (16 uur standby), camera, smart card, dual externe antennes, voertuig cradle bevestiging, smartcard reader en meer.  Voor ergonomisch gebruik zijn handstrap en diverse accessoires zoals tassen en bureau cradles beschikbaar.
Voor installatie in voertuigen zijn vehicle cradles beschikbaar en kunt u met externe antennes een goede ontvangst van het GPS- en UMTS-signaal verzorgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.