Ads Top

Buffalo Technology introduceert AirStation Wireless AC866 Dual Band USB-adapter

Buffalo Technology lanceert de AirStation Wireless AC866 Dual Band USB-adapter. De adapter is de eenvoudigste manier om je computer, laptop of ander apparaat met USB-poort geschikt te maken voor 11ac, de nieuwe en razendsnelle netwerkstandaard voor wifi, en is compatibel met Wireless-N-netwerken.
Gebruikers steken de compacte adapter in een USB-poort en profiteren meteen van de hoge 11ac-dataoverdrachtssnelheid van maximaal 866 Mbp. Dit is vergelijkbaar met die van bekabelde LAN-netwerken. Hiermee is de AirStation Wireless AC866 Dual Band ideaal voor het oversturen van bijvoorbeeld grote HD-films of foto’s. Daarnaast kunnen gebruikers veel beter online gamen of grote video- en muziekbestanden streamen. Dit alles is mogelijk vanuit elke hoek van het huis of kantoor en zorgt ervoor dat je makkelijk draadloos je back-ups kan verzenden.
De AirStation Wireless AC866 Dual Band USB-adapter van Buffalo Technology is verder uitgerust met 2,4 GHz en 5,0 GHz Dual Band, waardoor storingen tot het minimum worden beperkt. Daarnaast is de AC866 uitwisselbaar met Wireless-N-netwerken. Doordat hij verder beschikt over AOSS (AirStation One-Touch Secure System),maak je met één druk op de knop een superveilig wifi-netwerk in huis of op kantoor en plaats je de adapter in elke gewenste richting.
De AirStation Wireless AC866 Dual Band USB-adapter van Buffalo is onder andere verkrijgbaar bij MediaMarkt, Saturn, Centralpoint en Misco voor 59,95 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.