Ads Top

Toetsenbord voor iPad mini

Logitech introduceert de Logitech Ultrathin Keyboard mini: een dunne keyboard-case die de iPad mini beschermt en tevens de functionaliteit van het apparaat verhoogt.  Dankzij de ingebouwde magneten klikt de Logitech Ultrathin Keyboard mini stevig vast aan de iPad mini. De dunne aluminium cover past bij het design van de tablet en zorgt voor extra bescherming, zonder het apparaat zwaar te maken. Het Bluetooth EasyType keyboard is makkelijk uit te klappen en is voorzien van een traditionele toetsenindeling. Het toetsenbord heeft sneltoetsen voor veelgebruikte acties als knippen en plakken, en is ook als standaard in te zetten - handig als de gebruiker content wil bekijken zonder de iPad mini vast te houden.
De Logitech Ultrathin Keyboard mini heeft verder een ingebouwde on/off-functie waardoor de iPad mini automatisch uit sluimerstand komt wanneer de case wordt opengeschoven. Wanneer de case wordt dichtgeklapt, gaat de tablet weer in stand-by modus. De Ultrathin Keyboard mini beschikt over een accuduur van circa drie maanden (bij een gemiddeld gebruik van twee uur per dag) en hoeft daardoor slechts incidenteel te worden opgeladen.
De Logitech Ultrathin Keyboard mini is naar verwachting vanaf half maart in Nederland beschikbaar, voor een adviesprijs van €79,99.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.