Ads Top

Wolfgang 4.3 inch smartphone verbeterd

Het meest succesvolle model in de Wolfgang reeks, de 4.3 inch smartphone, is vanaf 15 december in een verbeterde versie, opnieuw bij supermarktketen ALDI verkrijgbaar. Het toestel heeft ten opzichte van het vorige model nu een SlideIT keyboard en geüpdatete hardware. Ook de prijs is verlaagd, naar 159 euro. Voor dat bedrag is het toestel voorzien van het snelle Android 4.0 besturingssysteem en een MTK 1 Ghz processor voor extra rekenkracht en een snellere verwerking van onder andere 3D graphics.
Verder heeft het toestel een WVGA scherm, GPS voor navigatie, multitouch bediening, een MTK 1 Ghz processor, twee jaar garantie en twee uitstekende camera's: 5Mp + flitser aan de achterzijde en 1.3Mp aan de voorkant. Ook dit 4.3" toestel is voorzien van twee sim-slots, en 3G verbinding, bijvoorbeeld om je zakelijke en privénummer in één apparaat te combineren.
Het simlockvrije toestel heeft een zogeheten 'clean installation', wat betekent dat Android draait zoals het bedoeld is. Wolfgang heeft ervoor gekozen om dan ook geen apps voor te installeren en de gebruiker de keuzevrijheid te geven. Opties als 'Face unlock' zijn direct beschikbaar.
Deze AT-AS43D2 zoals het toestel officieel heet, zal vanaf 15 december exclusief bij ALDI te koop zijn, inclusief platte travel charger, beschermhoes en luxe in ear headset.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.