Ads Top

HP lanceert Windows 8-portfolio

HP introduceert nieuwe notebooks, desktops en een tablet met Windows 8 voor zowel consumenten als de zakelijke markt. De nieuwe producten van HP bestaan uit hoogwaardige materialen en een strak ontwerp, zoals een hybride pc met een afneembaar scherm, een tablet voor de zakelijke markt met de functionaliteitversterkende HP Smart Jackets en een ultradunne all-in-one (AiO) desktop. Met deze nieuwe pc’s profiteren gebruikers van zowel Windows 8 als de innovaties van HP, zoals HP TouchSmart-technologie.
De HP ENVY x2 is een ultradunne hybride pc in een stijlvol, lichtgewicht ontwerp. Het apparaat heeft een afneembaar scherm dat als volledige tablet fungeert als het via een naadloze magnetische sluiting wordt gescheiden van het toetsenbord. De HP ENVY x2 heeft een 11,6-inch diagonaal high-definition (HD) touch display, Beats Audio, een HD-webcam en een 8-megapixel camera, en Near Field Communication (NFC)-technologie waardoor gebruikers met een simpele druk op de knop verschillende soorten content kunnen delen, zoals foto's, contacten en URL's. De HP ENVY x2 is naar verwachting in december beschikbaar, vanaf 999 euro.
De HP SpectreXT TouchSmart UltrabookTM is een premium Ultrabook met krachtige prestaties, een geavanceerd metalen design en een 15,6-inch diagonaal multi-touch Radiance Full HD IPS-display. Deze 17,9 millimeter (mm) dunne Ultrabook is HP’s eerste notebook met Intel Thunderbolt-technologie voor een razendsnelle overdracht van muziek, films en data naar externe apparaten. De HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook is in december beschikbaar, met een startprijs van 1.499 euro.
De HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 beschikt over een 14-inch multi-touch HD-display, een sterke subwoofer met Beats Audio en optionele AMD-graphics met 2 GB videogeheugen. De HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 is nu beschikbaar, vanaf 999 euro.
De ultradunne HP Pavilion Sleekbook 14 en Pavilion Sleekbook 15 pc's zijn verkrijgbaar in glanzend zwart. Ze bieden de prestatie en eenvoudige applicaties die consumenten in het dagelijks gebruik nodig hebben. De HP Pavilion Sleekbook 14 en 15 pc's beginnen respectievelijk bij € 599 (Sleekbook 14) en € 499 (Sleekbook 15) en zijn nu beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.