Ads Top

Nieuwe Wolfgang smartphone bij ALDI

Met een scherm van 4.5 inch, Android 4.0, 20GB geheugen én een snelle 1GHz dual core processor, brengt ALDI vanaf zaterdag 27 oktober het topmodel in de Wolfgang-reeks op de markt. Met een kwaliteit, vormgeving en specificaties die volgens de fabrikant niet onderdoen voor vergelijkbare veel duurdere Koreaanse smartphones, is deze Wolfgang met 229 euro opvallend scherp geprijsd.
Wolfgang levert bij deze Special Edition een 16GB TF card van Sandisk waarmee de gebruiker totaal 20GB tot zijn beschikking heeft. Daarnaast zijn de hoogwaardige in ear oordopjes standaard meegeleverd en wordt het toestel in een beschermhoesje verpakt. Bij het toestel worden drie extra achterkanten geleverd, waarmee iedere gebruiker zijn of haar Special Edition een persoonlijk tintje kan geven.
Het toestel is voorzien van een helder en groot 4.5 inch multitouch QHD scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Mede door de 2.000mHa accu is een lange standby tijd gegarandeerd.
Handelsmerk van Wolfgang zijn de dubbele 3G sim-slots. Ook dit 4.5 inch toestel is daarvan voorzien, handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, Witte USB kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie.
Het simlockvrije toestel heeft een zogeheten 'clean installation'. Wolfgang kiest ervoor om geen apps voor te installeren en de gebruiker de keuzevrijheid te geven. Wel wordt standaard het gebruiksvriendelijke SlideIT toetsenbord voor geïnstalleerd, met vier talen woordenboek dat een zeer snelle tekstinvoer mogelijk maakt. Opties als 'Face unlock' zijn direct beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.