Ads Top

Dell pakt uit met Windows 8

Dell luidt naar eigen zeggen een nieuw technologisch tijdperk in met nieuwe computers voor bedrijven en consumenten, gebaseerd op Windows 8. De XPS 10 combineert een multi-touch HD-beeldscherm met splitscreen-mogelijkheden dat multitasking goed ondersteunt. Het optionele mobiele dock met toetsenbord in volledig formaat, een touchpad, verschillende poorten en stereoluidsprekers is voorzien van een extra batterij voor maximale productiviteit. De XPS 10 wordt geleverd met Microsoft Windows RT en een dual-core ARM-processorarchitectuur.
De Latitude 10 is een 10 inch zakelijke tablet die op eenvoudige en veilige wijze binnen bestaande IT-omgevingen kan worden geïntegreerd. De tablet biedt uitgebreide multimediafuncties, bijpassende accessoires en totale compatibiliteit met de huidige Windows-applicaties. Net als alle andere zakelijke producten uit deze reeks kan de Latitude 10 eenvoudig aan bestaande beheerconsoles worden gekoppeld. Het beschikt over een vervangbare batterij en biedt krachtige optionele beveiligingsfuncties, zoals Dell Data Protection | Encryption voor encryptie van de harde schijf tot aan de USB-poort.
De Latitude 6430u is de eerste zakelijke ultrabook van Dell met vergaande zakelijke functionaliteiten. Het is de eerste notebook die draadloze docking op basis van WiGig-technologie mogelijk maakt. Dit houdt in dat apparaten draadloze spraak-, video- en audioverbindingen kunnen maken op multi-gigabit snelheden. Met een batterijwerkduur van tien uur ondersteunt de Latitude 6430u een volledige en productieve werkdag van mobiele professionals die altijd onderweg zijn
Ook komt Dell met de Inspiron 15z ultrabook. Dit apparaat is leverbaar met een optionele touch screen interface en combineert verdergaande functionaliteiten met een fraai ontwerp. Deze ultrabook is geschikt voor gebruikers die meer willen: een groter beeldscherm, meer entertainmentopties en grotere rekencapaciteit. De Inspiron 15z is minder dan één inch dik,  heeft een krachtig prestatievermogen, lange batterijwerkduur, uitstekend reactievermogen en is afgewerkt in aluminium.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.