Ads Top

D-Link lanceert Pocket Cloud Router

D-Link breidt het assortiment Cloud Routers uit met de  Pocket Cloud Router (DIR-506L); Een makkelijke manier om digitale content te delen en het creĆ«ert bovendien een internetverbinding 'voor onderweg'.
De dunne Pocket Cloud Router past in een jaszak of kleine handtas en draait maximaal 4 uur op een volledig opgeladen accu. De router creĆ«ert een lokaal netwerk en genereert een persoonlijke cloud waarmee gebruikers van mobiele apparatuur gemakkelijk content kunnen openen, bekijken en delen. Dat betekent dat gebruikers niet meer afhankelijk zijn van een stopcontact in de buurt of een openbare wifi-verbinding. Er is nu een intuĆÆtieve en goedkope manier om verbinding te krijgen, waar je ook bent.
Het bekijken en delen van content is nog makkelijker wanneer de Pocket Cloud Router wordt gebruikt in combinatie met de SharePort-technologie van D-Link. Gebruikers kunnen de gratis app SharePort Mobile downloaden om content te openen, te bekijken en te delen vanaf een USB-stick die is aangesloten op de Pocket Cloud Router. Daarmee is de Pocket Cloud Router een ideaal apparaat voor gebruikers die muziek of foto’s willen delen vrienden of collega's.
Met SharePort Mobile is meer mogelijk dan alleen snel toegang tot mobiele apparaten. Het draadloos maken van back-ups van bestanden kan zonder computer naar een USB opslagmedium . Dit is handig voor mensen die veel bestanden op hun mobiele apparaten hebben staan maar niet altijd de tijd hebben om een extra kopie te maken. Ook is het een goede oplossing voor apparaten zonder USB-poort.
Bovendien kunnen via de USB-poort mobiele telefoons en dergelijke worden opgeladen tot maximaal 5v/0,8A (4W). Dit is voldoende voor de meeste Smartphones.
Net als de Mobile Cloud Companion (DIR-505) kan de Pocket Cloud Router op verschillende manieren functioneren. In de Repeater-stand helpt het apparaat gaten vullen in de draadloze dekking. Daarmee wordt het bereik door het hele huis uitgebreid. Daarnaast kan het apparaat functioneren als Router/Access Point en als Wi-Fi Hotspot, waarmee wifi-capaciteit wordt toegevoegd aan een bestaande internetverbinding. Zo kan een gebruiker de Pocket Cloud Router direct koppelen aan een internetmodem of –punt in een hotel en zo Ć©Ć©n internetverbinding delen met anderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.