Ads Top

Wolfgang toestellen ALDI uitgebreid

In de reeks Wolfgang toestellen die supermarktketen ALDI dit jaar op de markt heeft gebracht, is een nieuwe variant toegevoegd: eentje met Wifi. Het toestel heeft bovendien een verbeterde camera. De prijs is onveranderd gebleven: de Wolfgang WiFi Messenger gaat in de winkel 59,99 euro kosten.
Bijzonder aan deze simlockvrije messenger telefoon is de dual sim mogelijkheid. Met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een voordelig bellen bundel nemen bij de ene provider en een voordelig internet bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één apparaat combineren.
Daarnaast is een nieuwe versie van de populaire Wolfgang 4.3 smartphone aangekondigd. Het toestel, dat recent door het tv-programma Editie.NL als beste werd getest, wordt voorzien worden van Android 4.0 en een nieuwe processor, die zorgt voor veel meer rekenkracht en een snellere verwerking van onder andere 3D graphics. Naar verwachting zal dit toestel begin september bij ALDI te koop zijn, inclusief hoogwaardige passive noise cancellation headset.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.