Ads Top

KPN introduceert MiFi router

KPN heeft een nieuw mobiel breedband apparaat in het zakelijk assortiment, een zogeheten Mobiel WiFi “MiFi”-router. Deze MiFi router is een klein handig apparaatje met een fris design waarmee je eenvoudig je eigen mobiele WiFi hotspot creëert - waar en wanneer je maar wilt. Hiermee kunnen ook mensen met een “WiFi-only” tablet computer overal het internet op.
De MiFi router is eigenlijk een draadloze dongel die voor meerdere apparaten tegelijk werkt. Hij is ongeveer even groot als een kleine smartphone, werkt op een batterij en is daarom handzaam genoeg om overal mee naar toe te nemen. Middels een SIM-kaart staat hij in verbinding met het mobiele breedband netwerk van KPN. Met één druk op de knop creëer je een beveiligd WiFi netwerk voor je tablet, smartphone of laptop en heb je ook buiten kantoor of onderweg direct toegang tot supersnel mobiel breedband internet van KPN.
De MiFi-router is o.a. online verkrijgbaar via kpn.com/zakelijk en in alle Business Centers en kost eenmalig €10,- i.c.m. een zakelijk Mobiel Internet abonnement. Deze abonnementen zijn beschikbaar vanaf €10,- per maand. Zonder abonnement kost de router €55,-. (Genoemde bedragen zijn excl. BTW).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.