Ads Top

Stijlvolle smartphones van LG

LG Electronics (LG) lanceerde vandaag een aantal nieuwe stijlvolle smartphones in de L-Style serie. De serie bestaat uit drie smartphones met verschillende specificaties, maar met hetzelfde tijdloze design. De serie heeft voor ieder wat wils: de Optimus L3 is een compacte smartphone met 3,2 inch beeldscherm, de Optimus L5 heeft een groter formaat (4 inch beeldscherm) en de Optimus L7 is het paradepaardje van de serie. Het slanke en strakke uiterlijk van de L7 geeft het toestel een elegante uitstraling. Door het grote en opvallend heldere 4,3 inch NOVA beeldscherm, is het zelfs in fel zonlicht goed leesbaar.
De Optimus L7 beschikt over een 4,3 inch NOVA beeldscherm en biedt hierdoor optimale leesbaarheid en een betere kleurechtheid. Het toestel is 8,7 mm dun, zonder op batterijcapaciteit of prestaties in te leveren en past hierdoor gemakkelijk in elke broekzak en handtas. De L7 draait op de nieuwste Android versie: Ice Cream Sandwich, waardoor je profiteert van een meer intuïtieve gebruikers interface en multi-tasking mogelijkheden. Door de snelle autofocus camera, kunnen waardevolle gebeurtenissen direct en haarscherp worden vastgelegd.
De Optimus L5 en de Optimus L3 beschikken beiden over het stijlvolle L-style design, in combinatie met alle voordelen van een smartphone. De L3 is een compacte én complete smartphone met ideale kijkervaring op het 3,2 inch beeldscherm. De L5 heeft een 4,0 inch beeldscherm, draait op de nieuwste Android versie Ice Cream Sandwich en heeft een 5 megapixel camera.
De Optimus L7 is nu beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 299,-. De L5 zal binnenkort in de winkels verschijnen voor € 199,-. De Optimus L3 is vanaf nu verkrijgbaar voor € 129,-.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.