Ads Top

Nokia Lumia 900 vanaf volgende week beschikbaar in Nederland

Vanaf volgende week is de Nokia Lumia 900 verkrijgbaar in Nederland. De grote broer van de succesvolle Nokia Lumia 800 beschikt over een 4,3-inch ClearBlack AMOLED-display, een front-facing camera voor bijvoorbeeld videobellen en een grote batterijcapaciteit van 1830 mAh. Ondanks de omvang van de smartphone ligt deze uitstekend in de hand dankzij het prachtige, ronde, polycarbonate unibody-design. Zo wordt werken op de Lumia 900 in Word, Excel of PowerPoint, eenvoudig over het internet surfen, foto's bekijken, documenten delen of Facebooken gegarandeerd een plezier.
Sinds de introductie in de Verenigde Staten heeft de Lumia 900 talloze awards gewonnen en de verwachtingen overtroffen. Vooral het prachtige ontwerp en Windows Phone als vernieuwend besturingssysteem worden als belangrijkste reden genoemd om het toestel aan te schaffen.
De smartphone is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en cyaan. De verkoopadviesprijs is 549 euro inclusief btw, exclusief subsidies. Bekijk hier het volledige bericht met een overzicht van de beste gratis apps die al op de Nokia Lumia 900 zijn geïnstalleerd.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.