Ads Top

Vergroot WiFi bereik in het hele huis

NETGEAR kondigt  een nieuwe range extenders aan, de WN2500RP, die het dual band Wifi-bereik vergroot binnen elk thuiskantoor of thuisnetwerk. Door de sterke toename van connected devices bij consumenten thuis, neemt ook de vraag naar een optimale internetverbinding toe. Deze range extender is een aanvulling op de aanwezige router in het thuisnetwerk, verbetert de algemene kwaliteit van het netwerk, en daarmee de prestaties van alle mobiele connected devices in huis, zoals smartphones, iPads, tablets en laptops.
De NETGEAR WiFi Range Extender vergroot het bereik van zowel 2.4 GHz als 5 GHz WiFi-signalen, waardoor een connected device vrijwel overal in huis kan worden gebruikt en WiFi-interferentie wordt vermeden. De range extender ondersteunt draadloze 802.11 a/b/g/n standaarden en is daardoor geschikt voor praktisch elk draadloos thuisnetwerk. De FastLane-technology zorgt voor maximale bandbreedte tijdens HD-video streaming en online gaming. Daarnaast kan de NETGEAR WiFi Range Extender maximaal 4 Ethernet-ondersteunende apparaten, zoals Blu-ray spelers, spelcomputers, DVR’s en Smart TV’s, aansluiten op het WiFi-netwerk.
Obstakels in huis, zoals muren, zorgen voor een zwak WiFi-signaal of zelfs voor zogenaamde ‘dead spots’. Met de WN2500RP kunnen gebruikers overal in huis, zonder snelheidsverlies, surfen op internet, films streamen zonder constant te hoeven bufferen en luisteren naar een radiostation via internet zonder vertraging. De NETGEAR WiFi Range Extender is verenigbaar met elke standaard single- of dual-band WiFi-router of de hardware van de service provider en is hierdoor een aanvulling op de reeds aanwezige router.
Het apparaat is eenvoudig te installeren en in te stellen zonder dat een CD- of ethernet-kabel nodig is. Met Ć©Ć©n druk op de knop kan er een veilige verbinding met een bestaand WiFi-netwerk worden gemaakt. De dynamische ledindicatoren geven een real-time status van de netwerkverbinding en zoeken de beste locatie uit voor het plaatsen van de range extender, voor een optimale draadloze en storingsvrije dekking.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.