Ads Top

Telegraaf Media Nederland en Samsung samen in mobile content

Samsung’s mobiele MMM app is sinds kort uitgebreid met unieke content van Telegraaf Media Nederland. Hierdoor hebben nu al meer dan een half miljoen Samsung smartphone- en tabletgebruikers direct toegang tot het laatste nieuws en video’s van o.a. Telegraaf.nl, Dumpert, Vrouw, Autovisie en PrivĂ©. Via de instellingen van de app kan de content afgestemd worden op het geslacht van de gebruiker.
Samsung MMM (Movies, Music & Media) is een app en widget waarmee Samsung smartphone- en tabletgebruikers direct toegang hebben tot films, muziek en het laatste nieuws. De widget staat standaard in het startscherm van de gebruiker. De content van Telegraaf Media Nederland is daarmee direct zichtbaar in het beeldscherm.
In de nabije toekomst wordt de samenwerking verder uitgebreid. Ook kunnen Samsung MMM-gebruikers binnenkort hun contentaanbod, zoals die van Telegraaf Media Nederland, zelf samenstellen. Op een aantal Samsung devices zoals de Samsung Galaxy S II en de Samsung Galaxy Tab 10.1 is Samsung MMM voorgeĂŻnstalleerd. Aan huidige MMM-gebruikers wordt vanuit de app een update aangeboden. Degenen die de app nog niet hebben, kunnen deze gratis downloaden in Samsung Apps.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.