Ads Top

Wi-Fi gaat mobiel met Alcatel-Lucent

Vooral door de groeiende interesse van consumenten in cloud-based applicaties voor het opslaan van muziek, video’s, foto’s en multimedia content, neemt de wens om gemakkelijk van 3G of 4G netwerken naar Wi-Fi te kunnen switchen aanzienlijk toe. De zoektocht naar een beschikbaar netwerk en complexe log-in en password procedures, maken dat naadloos switchen tussen cellulaire diensten en Wi-Fi nog niet altijd even verloopt.
Met de introductie van lightRadio Wi-Fi maakt Alcatel-Lucent het eenvoudiger om over veilige Wi-Fi connecties, via smartphones, tablets en laptops, toegang tot het internet te krijgen.
lightRadio. Wi-Fi zoekt automatisch naar beschikbare openbare Wi-Fi netwerken, hotspots en cellulaire diensten en maakt direct contact met kwalitatief het beste beschikbare en meest betrouwbare draadloze breedband netwerk. Inloggen is niet meer nodig.
Om de interoperabiliteit veilig te stellen, werkt Alcatel-Lucent samen met een aantal grote Wi-Fi access point bedrijven. Motorola’s high-performance Wi-Fi oplossing en Qualcomm Atheros Wi-Fi technologie zijn geïntegreerd in de multi-standaard Metrocellen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.