Ads Top

KPN gaat sneller bezorgen

Sinds deze week bezorgt KPN bestelde producten nog op dezelfde dag bij zakelijke klanten. Met de service Same Day Delivery worden producten die voor 13.00 uur zijn besteld nog voor 22.00 uur bezorgd. Dit geldt voor mobiele telefonie en mobiel internet op laptop en tablet. KPN is de eerste provider met deze snelle service.
Met Same Day Delivery speelt KPN in op de groeiende behoefte aan snelheid en gemak van de moderne online klant. Binnen de zakelijke markt zijn dat met name klanten in het ZZP- en MKB-segment. Deze groep heeft vaak weinig tijd en mogelijkheden om speciaal de deur uit te gaan voor een bezoek aan een winkel. In een winkel kan de klant direct bellend weggaan; met Same Day Delivery wordt deze service ook online geboden, kosteloos en zonder dat de klant daarvoor de deur uit hoeft. Wie op werkdagen bij kpn.com/zakelijk voor 13.00 uur een mobiel product bestelt, kan deze nog dezelfde dag voor 22.00 uur gratis thuis of op kantoor laten bezorgen. De leveringsafspraak wordt telefonisch met de klant gemaakt. Uiteraard is het voor klanten ook mogelijk een later bezorgmoment te kiezen.
Bezorging op dezelfde dag is met Same Day Delivery in heel Nederland mogelijk, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bestellingen na 13.00 uur worden volgens het bestaande proces, binnen 24 uur geleverd. Voor bestellingen met nummerbehoud en verlengingen gelden afwijkende levertijden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.