Ads Top

Kaspersky Mobile Security Lite voor Android

Kaspersky Lab introduceert Kaspersky Mobile Security Lite, een gratis beveiligingsoplossing voor Android-smartphones. De applicatie - beschikbaar via de Android Market - beschikt over ‘Anti-Virus Lite’-functionaliteit voor een betere bescherming tegen het groeiende aantal kwaadaardige programma’s voor het Android-platform. Dit gecombineerd met andere belangrijke beveiligingsvoorzieningen, zoals antidiefstal en filtering van SMS en binnenkomende gesprekken, maakt Kaspersky Mobile Security Lite tot een van de meest geavanceerde gratis beveiligingsproducten.
De nieuwe voorziening maakt gebruik van de Kaspersky Lab Cloud Security Scanner-technologie om snel te kunnen reageren zodra bedreigingen de kop opsteken. Gebruikers van Kaspersky Mobile Security Lite worden aangeraden alle nieuwe programma’s te scannen met Anti-Virus Lite om de veiligheid van persoonlijke gegevens te garanderen.
De betaalde versie, Kaspersky Mobile Security, biedt geavanceerde mogelijkheden om malware te bestrijden, ongewenste telefoontjes en berichten te blokkeren, de smartphone op afstand te bedienen als deze zoek is geraakt of gestolen, en om gevoelige gegevens te verbergen. De volledig functionele anti-virusvoorziening scant ook automatisch alle nieuwe apps en blokkeert deze als wordt gedetecteerd dat ze kwaadaardig zijn.
Door te upgraden naar de betaalde versie van het product krijgt de gebruiker ook de anti-diefstalmodule met extra mogelijkheden, bijvoorbeeld SIM Watch, waarmee de smartphone op afstand kan worden geblokkeerd zodra de SIM-kaart wordt verwijderd. Ook is er een privacyfunctie beschikbaar voor het verbergen van de telefoonhistorie, de inhoud van de SMS-map en vergelijkbare informatie die niet voor het oog van derden bestemd is.
Zowel Kaspersky Mobile Security Lite als de betaalde versie van het product zijn beschikbaar in 13 talen, waaronder ook in het Nederlands. De verkoopprijs van de betaalde versie in de Android Market is €6,95.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.