Ads Top

ALDI lanceert eigen merk telefoons

Klanten van ALDI kunnen bij de supermarktketen vanaf deze maand ook terecht voor mobiele telefonie. Onder het merk Wolfgang worden drie verschillende simlockvrije telefoons geïntroduceerd. Als eerste een social media messenger phone die voor 49,99 euro voorzien is van een qwerty toetsenbord én een dual sim slot. Voor laptops verkoopt ALDI een bijzondere USB webstick waarmee niet alleen mobiel internet mogelijk is, maar waarmee ook via de laptop kan worden gebeld.
De USB kan heel eenvoudig in een laptop worden geplugd, waarna mobiel internetten, mits voorzien van een geldige simkaart, mogelijk is. Bijzonder aan de stick is dat er via de laptop ook mee gebeld kan worden. Zowel de webstick als de mobiele telefoons zijn simlockvrij. Met ALDI Talk verkoopt ALDI ook prepaid telefonie en internet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN, met zeer concurrerende tarieven.
Bijzonder aan deze nieuwe telefoons is de dual sim mogelijkheid. Met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een voordelig bellen bundel nemen bij de ene provider en een voordelig internet bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één apparaat combineren.
De webstick is nu verkrijgbaar en de qwerty telefoon is vanaf 22 februari te koop bij de ALDI filialen. Later dit jaar zullen nog twee dual sim telefoons aan het assortiment worden toegevoegd: een strak Android toestel met een groot 4.3" scherm, snelle processor, twee camera's en op beide simkaarten 3G verbinding. Het derde toestel is eveneens een Android dual sim, maar met een compact 2.8" scherm. De verkoopprijs voor de 4.3" smartphone zal ver onder de 200 euro liggen en met de 2.8" versie wil ALDI de eerste volwaardige smartphone onder de 100 euro op de markt gaan brengen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.