Ads Top

Avanade maakt overstap naar Windows Phone 7

Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten, is het eerste bedrijf in Nederland dat integraal overstapt op het Windows Phone 7-platform met de HTC 7Trophy. Het eerste toestel is op 28 oktober uitgereikt door Ruud Kerstjens, sales manager van HTC Benelux aan André Huizing, general manager van Avanade Nederland. In totaal worden 225 medewerkers van Avanade uitgerust met de HTC 7Trophy.
De nieuwe Windows Phone 7 biedt volgens Avanade een goede mix tussen zakelijke en privétoepassingen. Het is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van 'Het Nieuwe Werken'.
 In het kader van Microsoft-ontwikkelingen als Personal Cloud, waarbij de werkplek aansluit op de individuele behoefte, is de keuze voor Windows Phone 7 logisch voor Avanade. De mogelijkheden die de telefoonbiedt op het gebied van social media en Zune-technologie maken het toestel veel meer dan een zakelijke telefoon voor de Avanade-medewerkers. Bovendien wijzen de eerste ervaringen uit dat de HTC 7Trophy een erg goede gebruikerservaring biedt. Kortom, de telefoon is niet alleen zakelijk zeer effectief, maar ook heel prettig in gebruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.