Ads Top

Altijd lekker weer op je iPhone

Het weer checken op je smartphone kon al veel langer, maar je werd er nog nooit zo vrolijk van. De innovatieve applicatie voor de iPhone en iPad brengt je snel, overzichtelijk en overal op de hoogte van het laatste weerbericht . Maar deze keer krijg je er een weerman of -vrouw bij die niet alleen reageert op het actuele weer, maar ook op jouw aanraken, knijpen, wrijven en blazen. Vanaf deze week is de app te downloaden op www.lekkerweerstand.nl en via de App Store van Apple. Daar stond hij al direct op nummer 2 in de Weer App top 10.
Of je nu op de fiets wilt stappen richting je werk of gewoon lekker buiten wilt zijn, veel mensen checken online en mobiel het weer. 'Weer' is dan ook een van de meest populaire genres in de App Store. Hero's Lekkere Weer app is echter niet zomaar een manier om te checken wat voor weer het bij jou wordt, maar één waarvan je altijd vrolijk wordt. Of 't nu snoeihard regent of het keihard waait, van De Lekkere Weer app krijg je altijd een heerlijk zonnig gevoel.
De gebruiker kan zelf een keuze maken voor een weerman of weervrouw, die elke keer dat je het weer bekijkt reageert op het weer. en op jou. Check wat voor temperatuur het wordt en je ziet direct hun reactie. Is jouw gekozen weerman of vrouw in een zonnige mood? Door ze even aan te raken weet je in wat voor bui ze zijn. En juist in deze koude dagen heel toepasselijk: als je ze warm wrijft of blaast reageren ze blij. In totaal zijn er zo'n 100 verschillende reacties.
Deze gratis app van Hero maakt gebruik van GPS die je huidige locatie bepaalt, zodat er altijd een nauwkeurige locale weersverwachting wordt weergegeven. Verder is het mogelijk de weersverwachting voor de komend drie dagen te bekijken, waarbij de Lekkere Weer app gebruik maakt van de weersinformatie van het KNMI. De gegevens zijn dus altijd accuraat en up-to-date.
Omdat niet iedereen een iPhone of iPad heeft is er ook een speciale Hyves profielpimp. Je Hyves profiel reageert dan op het weer. En elke keer dat je vrienden daar komen bepaalt het weer de sfeer. Bovendien kunnen ze even 'spelen' met de weerman of -vrouw van jouw keuze. Weer of geen weer, zo zorg je ervoor dat jij en je vrienden altijd een zonnig humeur krijgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.