Ads Top

LG en Vodafone lanceren de GM750

Vodafone en LG Electronics (LG) introduceren de LG GM750: de nieuwe Windows Phone die draait op Windows Mobile 6.5. De telefoon biedt onder andere snel internet, directe toegang tot privé- en zakelijke e-mail en eenvoudige synchronisatiemogelijkheden voor de agenda. Dit alles verpakt in een strak en slank toestel. Microsoft Exchange ActiveSync-e-mail zorgt ervoor dat gebruikers nooit meer een e-mail missen, of dit nu persoonlijke of zakelijke e-mail is. Als een van de eerste nieuwe-generatie Windows-telefoons profiteert de LG GM750 van alle voordelen die toekomstige Vodafone-diensten met zich mee brengen.
Met Windows Marketplace for Mobile kunnen gebruikers applicaties direct op hun telefoon downloaden. Met de gratis My Phone-dienst maken ze daarnaast automatisch back-ups van foto’s, muziek en sms’jes en synchroniseren ze deze met hun pc. Met Windows Live checken ze hun Hotmail-account of chatten ze met vrienden. De smartphone is verder voorzien van een 5 megapixel-camera.
De LG GM750 is in eerste instantie in zeven landen verkrijgbaar: Nederland, Duitsland, Griekenland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië, en in Frankrijk via SFR. Ook in andere landen zullen LG, Microsoft en Vodafone de telefoon binnenkort introduceren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.