Ads Top

Dunste en lichtste 16 inch laptop ter wereld


Dell combineert een fraai uiterlijk met krachtige zakelijke functionaliteit in de vorm van de Latitude Z, de dunste en lichtste 16 inch laptop ter wereld. De nieuwe laptop is speciaal ontwikkeld voor mensen die een goede indruk willen maken, zoals ondernemers, advocaten, creatieve professionals, verkopers en managers in het hoger onderwijs.
De Dell Latitude Z is 's werelds eerste superdunne 16 inch laptop met een dikte van minder dan 0,5 cm dik is en een gewicht vanaf 2 kilo1. De laptop wordt standaard geleverd met een vier-cellsbatterij. De laptop wordt gekenmerkt door een elegant ontwerp, toekomstgerichte innovatie en baanbrekende functies die voor een optimale zakelijke prestatie garant staan. Het systeem omvat onder meer: Een smal, aflopend ontwerp met een zacht aanvoelende Black Cherry-afwerking, 's werelds eerste draadloos oplaadbare laptop (met behulp van een inductie plaat), de Dell EdgeTouch-technologie biedt gebruikers de mogelijkheid van interactie met vaak gebruikte toepassingen en de bediening van media met behulp van een aanraakgevoelige rand van het beeldscherm
Een groot formaat touchpad met veelzijdige aanrakingsfuncties en een fluweelzacht aanvoelend toetsenbord met achtergrondverlichting, een WLED-beeldscherm met hoge definitie (1600x900) en een camera met een resolutie van 2 megapixels met Dell Capture-technologie, waarmee gebruikers visitekaartjes kunnen scannen en opslaan in hun Microsoft Outlook-contacten en documenten kunnen kopiëren. Naast deze functies is de Latitude Z leverbaar met WLAN-, Bluetooth- en optionele mobiele mobiele 3G WWAN-technologie. De Latitude Z is de nieuwste toevoeging aan de Latitude-reeks, die de beheerbaarheid, zakelijke beveiliging en verbindingsmogelijkheden biedt die professionals overal ter wereld van Dell gewend zijn. Prijs: 1499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.