Ads Top

Nieuwe smart phones van Samsung

Samsung breidt in navolging van de succesvolle Omnia haar line-up smartphones in Nederland uit met de Omnia II (I8000) en de Omnia Qwerty. Met deze toestellen biedt Samsung naar eigen zeggen een ruime variatie aan smartphones voor iedereen die altijd en overal makkelijk toegang wil hebben tot e-mail en internet.
De Samsung Omnia II is een zeer complete smartphone voor iedereen die uitgebreide multimedia-mogelijkheden wil. Dit toestel heeft ’s werelds grootste AMOLED-scherm (3,7 inch). Verder heeft de Omnia II Windows Mobile 6.1 Professional (dit najaar gratis te upgraden naar versie 6.5), 3D-effecten, grotere iconen en de nieuwe innovatieve TouchWiz 2.0 user interface. De Omnia II is verder uitgerust met de voorgeïnstalleerde widgets van o.a. nu.nl, Telegraaf, Hyves, Facebook, Buienradar en FileIndex. Daarnaast beschikt de Omnia II over DVD-achtige opname- en afspeelmogelijkheden, HSUPA 5.76 Mbps en wifi voor een zeer snelle connectie. Het geheugen kan uitgebreid worden tot 48 GB. De Samsung Omnia II is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 649 euro.
De Samsung Omnia Qwerty is voorzien van een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Daarmee biedt dit toestel een scala aan mogelijkheden voor e-mail, applicaties van Microsoft Office Suite en internet met Opera 9.5 als browser via HSDPA- en wifi-verbindingen. Ook heeft de Samsung Qwerty een 5 megapixel camera met smile shot, AMOLED en A-GPS met navigatie-ondersteuning. De prijs van dit toestel is 549 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.